середа, 16 липня 2008 16:56

"На такому полі грав вперше" - Тимощук

Півзахисник "Зеніту" Анатолій Тимощук вважає, що санкт-петербурзький клуб не зміг обіграти "Луч-Енергію (0:0) " через погану якість поля у Владивостоку.

"Ми втратили очки - це найбільший негатив. Якщо на це поле "Барселону" або "Манчестер" випустити, вони б так само втратили очки, як би вони не були їм потрібні. Сьогодні були напівмоменти і у нас, і в суперника, але по такому газону важко розраховувати на гру, в яку ми звикли грати. У офіційних матчах, тим більше в чемпіонаті, граю на такому газоні вперше. Ми приїхали сюди грати і грати на перемогу, але погода внесла свої корективи. Я думаю, що якби був нормальний газон, зовсім інший би футбол був, як у виконанні нашої команди, так і у виконанні суперника.

"Про які враження можна говорити по цьому газону? Футболісти біжать вперед, як ми, так і вони, і нав"язують боротьбу. Це все, що можна було по сьогоднішньому матчу зробити. Матч встає, і такі, як у нас, швидкісні і технічні гравці, неефективні", - сказав Тимощук..

"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «"На такому полі грав вперше" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі