середа, 10 вересня 2008 10:43

"На щастя, гільйотину вже відмінили" - Доменек

Незважаючи на провал збірної Франції на Євро-2008 та в стартовому поєдинку кваліфікації до ЧС-2010, її керманич Раймон Доменек не втрачає оптимізму.

"Зараз я знаходжу втіху лише в одному: на щастя, гільйотину вже відмінили. Інакше недруги давно б звели зі мною рахунки. Чесно кажучи, не розумію природи такої ненависті, адже я нікого не вбивав", - дивується наставник віце-чемпіонів світу.

"Проте, сподіваюся, що публіка в цій ситуації підтримає збірну. Що стосується гравців і тренерів, то ми спробуємо узяти верх над Сербією. Зрозуміло, я надзвичайно незадоволений програшем Австрії (1:3), але не потрібно забувати, що попереду нас чекають ще 9 зустрічей, в яких будуть розіграно 27 очок", - заявив Доменек.

Тим часом, за інформацією паризького видання LeFigaro, президент Французької федерації футболу Жан-П"єр Ескалетт вже підшукує можливу заміну нинішньому тренерові, серйозно розглядаючи кандидатури Дідьє Дешама (екс-"Ювентус") і Лорана Блана ("Бордо").

Євроспорт

Зараз ви читаєте новину «"На щастя, гільйотину вже відмінили" - Доменек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі