вівторок, 19 лютого 2008 16:44

"На нокаут ніколи не готуюся, хоча удар у мене є"

21 лютого на арені київського Палацу спорту український полутяж В"ячеслав Узєлков відстоюватиме свій титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA проти аргентинця Хуліо Сезара Домінгеса. Напередодні поєдинку спортсмен відповів на декілька питань.

- В"ячеслав, розкажіть про те, як проходить ваша підготовка, і як ви бачите себе в майбутньому поєдинку проти суперника, який недавно змінився? Чи розраховуватимете на нокаут?
- Я на нокаут ніколи не готуюся. Удар у мене є, під час бою він приходить. У потрібний момент я завжди вистрілюю. Щодо підготовки можу сказати, що ми завжди з тренером розраховуємо на те, щоб вийти на пік форми на момент бою. Поки все йде до того, що на ринг я вийду підготовленим. До зміни супротивника ставлюся нормально. Бачив Домінгеса - хлопець цікавий.

- У вас є вища психологічна освіта. Чи допомагають ці знання під час бою?
- У рингу допомагає тільки те, що вмієш. Психологія дає додаткову перевагу за рингом і до нього. Під час же бою прагну показати свої спортивні навики. До поєдинку, в процесі підготовки, весь настрій до самого виходу на ринг - ось це і є та сама спортивна психологія, до якої я безпосередньо і намагаюся віднести себе.

- Як би ви самі описали свій стиль?
- Манера бою у мене, можна сказати, комбінаційна. Я підлаштовуюся під суперників і не боксую в одній манері так, щоб мене можна було вивчити. Можу сказати тільки те, що люблю боксувати. На рингу прагну показати всю красу, на яку здатний.

Спорт.com.ua


Зараз ви читаєте новину «"На нокаут ніколи не готуюся, хоча удар у мене є" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі