четвер, 17 січня 2008 18:54

"МЮ" підписав братів-близнюків з Бразилії

"Манчестер Юнайтед" готується оголосити про підписання контрактів з 17-річними близнюками з Бразилії Фабіо і Рафаелем Сільва.

Брати повинні прибути до Манчестера в понеділок і приєднаються до "Юнайтед" строком на 2,5 роки. Трансферна вартість бразильських близнюків з "Флумененсе" сумарно становитиме близько 10 мільйонів доларів.

Сер Алекс помітив талановитих бразильців ще в 2005 році на молодіжному турнірі в Гонконзі, коли "МЮ" проводив передсезонне турне по Азії, і попередній контракт з манкуніанцамі близнюки підписали в липні 2006 року, коли їм виповнилося по 16 років.

Спочатку планувалося, що брати переїдуть до Манчестера влітку, але переїзд довелося затримати і ось тепер вони отримали всі необхідні документи.

З часу підписання попереднього контракту з англійським клубом Фабіо (лівий захисник) і Рафаель (правий захисник) неодноразово приїздили до Манчестера, але тепер їдуть в клуб надовго і сподіваються незабаром приєднатися до основного складу "червоних дияволів".

"Після восьми відвідин "Манчестер Юнайтед" ми переїздимо жити до Англії", - каже Фабіо. "Протягом останніх двох років ми побували тут неодноразово. Цього разу ми приїжджаємо назовсім"

МANUTD.RU
Зараз ви читаєте новину «"МЮ" підписав братів-близнюків з Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі