вівторок, 14 грудня 2010 08:44

"МЮ" переміг "Арсенал" і повернувся на перше місце

"МЮ" переміг "Арсенал" і повернувся на перше місце

"Манчестер Юнайтед" переміг лондонський "Арсенал" у матчі 17-го туру чемпіонату Англії з футболу. Єдиний гол у ворота "Арсеналу" на 40-й хвилині забив корейський півзахисник Пак Чжи Сун. Завдяки цій перемозі "Манчестер" випередив "Арсенал" і вийшов на перше місце в турнірній таблиці прем'єр-ліги.

Пак Чжи Сун відправив м'яч у ворота суперника головою після навісу Нані. Гарну можливість подвоїти перевагу в рахунку "МЮ" втратив на 74-й хвилині, коли був призначений пенальті за гру рукою захисника "Арсеналу" Гаеля Кліши. Вейн Руні, який виконав одинадцятиметровий удар, не потрапив у ворота.

"Манчестер Юнайтед" в 16 матчах чемпіонату Англії набрав 34 очки. На рахунку "Арсеналу", який тепер займає в першості країни друге місце, 32 очки в 17 зустрічах.

17-й тур

Манчестер Юнайтед - Арсенал - 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - Пак Чжи Сун (41).

МЮ: ван дер Сар, Рафаел, Відіч, Ріо Фердинанд, Евра, Флетчер, Андерсон (Гіггз, 85), Пак Чжи Сун, Каррік, Нані, Руні.

АРСЕНАЛ: Шчесни, Санья, Кошельни, Скілаччі, Кліши, Вілшер (ван Персі, 65), Росіцкі (Фабрегас, 64), Насрі, А. Сонг, Аршавін (Уолкотт, 77), Шамах.

Попередження: Шамах (44), Аршавін (45), Кліши (73), А. Сонг (85).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" переміг "Арсенал" і повернувся на перше місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі