субота, 25 грудня 2010 17:12

"Мріяти не шкідливо, дуже навіть корисно" - Азаров про трасу "Формули-1" під Києвом

"Мріяти не шкідливо, дуже навіть корисно" - Азаров про трасу "Формули-1" під Києвом

У бюджеті Україні немає коштів для реалізації ідеї губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка щодо будівництва автотраси для проведення змагань "Формула-1". Про це сьогодні на брифінгу заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров після відкриття автомобільного руху на Жулянському шляхопроводі в Києві.

"Мріяти не шкідливо, дуже навіть корисно. Якщо пан Присяжнюк залучить іноземні інвестиції, я буду йому аплодувати", - зазначив Прем'єр, якого цитує УНІАН.

"З точки зору бюджетних грошей, у нас зараз є більш першочергові витрати, на які ми наші бюджетні ресурси будемо спрямовувати. А з точки зору інвестицій - я буду всіляко сприяти Присяжнюку, допомагати. Я також зацікавлений, щоб у нас така чудова траса з'явилася" , - сказав Азаров.

Нагадаємо, раніше голова Київської обладміністрації Анатолій Присяжнюк заявив, що в Іванківському районі Київської області планують побудувати гоночну трасу для міжнародних змагань "Формула-1".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Мріяти не шкідливо, дуже навіть корисно" - Азаров про трасу "Формули-1" під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі