пʼятниця, 19 грудня 2008 14:01

"Мотивація була мінімальною" - Маркевич

У харківського "Металіста" не все виходило у матчі групового етапу Кубку УЄФА проти лісабонської "Бенфіки".

Так вважає головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич, повідомляє сайт УЄФА.

"У Лісабоні у нас багато що не виходило. Проте, проявивши характер і терпіння, ми все-таки змогли досягти перемоги. Вважаю, на перше місце в групі команда цілком заслужила, це закономірний результат нашої роботи", - сказав наставник української команди після матчу.

"До початку цього турніру, я думаю, нам і одного відсотка успіху ніхто не давав, особливо в тому, що ми займемо перше місце в групі. Я радий за команду, яка показала характер. Найголовніше - ми не пропустили, що дозволило нам посісти перше місце", - розповів Маркевич. 

"Мотивація була мінімальною. Звичайно, вплинула і 15-денна перерва, яка нас вибила з колії. "Бенфіка" мала більше ігрової практики, тому й виглядала краще", - пояснив тренер проблеми в обороні своєї команди.

"Установка була такою: якщо є шанс виграти, значить, його потрібно використовувати. Як? Десь нам пощастило, але результат є", - підсумував Мирон Маркевич.

Зараз ви читаєте новину «"Мотивація була мінімальною" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі