середа, 29 жовтня 2008 14:55

"Москва" знайшла заміну Блохіну

Як повідомляє LIFE.RU, головний тренер нальчикського "Спартака" Юрій Красножан після закінчення сезону може очолити московський клуб.

- У мене закінчується контракт із "Спартаком" після закінчення цього сезону, - зізнався Юрій Анатолійович. - З пропозицією продовжити контракт або укласти новий керівництво клубу до мене не зверталося. Тому питання про те, чи залишуся я в Нальчику або покину його за підсумками цього чемпіонату, залишається відкритим. Що стосується якихось конкретних пропозицій з Москви і різного роду чуток, то нічого конкретного мені ще поки ніхто не пропонував.

Наставник нальчан зізнався нам, що, не дивлячись на гідний підсумковий результат за підсумками чемпіонату і хороші відгуки фахівців про гру його команди, особисто він незадоволений виступом "Спартака" цього сезону.

- Ми б могли виступити значно краще, - сказав Красножан. - Але цьому перешкодили багато чинників, про які можна було б говорити дуже довго. Тому відчуття незадоволеності від цього сезону у мене залишилося. Так, були дуже хороші і яскраві матчі, де ми показали відмінний футбол.

Все ж таки перемоги над ЦСКА, "Зенітом" і "Рубіном" багато чого коштують, і це вже говорить про клас команди. Але були і невдалі матчі. Зараз треба гідно дограти цей чемпіонат, а вже потім можна і подумати над своїм майбутнім. Будуть конкретні пропозиції, буде і з чого вибирати.

Юрій Красножан є одним з кандидатів на пост наставника "городян".

- Річ у тому, що вся проблема з Олегом Володимировичем впирається до бюджету клубу на майбутній сезон, який зараз узгоджується з акціонерами. Не виключено, що у зв"язку з фінансовою кризою асигнування на потреби "Москви" доведеться серйозно урізувати, і оплачувати нечуваний контракт головного тренера, який за цей рік заробив п"ять з половиною мільйонів доларів, стане просто неможливо.

Тому керівництво клубу і почало зондувати грунт серед російських фахівців, чиї фінансові запити на порядок нижчі за претензії українського тренера.

Зараз ви читаєте новину «"Москва" знайшла заміну Блохіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі