вівторок, 28 грудня 2010 11:59

"Молодіжна збірна України найсильніша на континенті" - Газзаєв

"Молодіжна збірна України найсильніша на континенті" - Газзаєв

Екс-тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв розповів, що головним напрямком його роботи в команді було омолодження складу і ставка на українських гравців.

"І більшість хлопців вписалися до складу. Коваль, Ярмоленко, Хачеріді, Гармаш, Зозуля напевно будуть грати на ЧЄ-2012. Це футболісти молодіжної збірної, яка зараз, на мій погляд, найсильніша на континенті. У клубі ж вони грали пліч-о-пліч з Михаликом, Гусєвим, Мілевським, Шевченком.

Тобто на дев'яносто відсотків команда була українською, що спостерігалося в останній раз років десять-п'ятнадцять тому. Це важливо, враховуючи традиції киян, які досягали вагомих результатів, коли базувалися на місцевих гравцях", - сказав Газзаєв, якого цитує "Спорт-Экспресс".

Тренер також розповів, що єдиною невдачею вважає те, що, маючи в минулому році солідний відрив від переслідувачів, "Динамо" не стало чемпіоном.

"А формування нової команди - в основному з місцевих вихованців - певною мірою вдалося. Працював з хорошими гравцями і розуміючим президентом клубу, який дозволяв реалізувуватися. Що ж стосується мого звільнення, то я завжди сам приймав рішення, коли розлучатися з колективом, коли залишатися," - підкреслив він.

Нагадаємо, 1 жовтня Ігор Суркіс прийняв відставку головного тренера команди Валерія Газзаєва. В.о. головного тренера протягом двох місяців був Олег Лужний. 25 грудня новим головним тренером команди призначений Юрій Сьомін.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Молодіжна збірна України найсильніша на континенті" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі