субота, 12 січня 2008 11:27

"Мілан" залишається з "Adidas" до 2016 року

"Мілан" підписав новий контракт з всесвітньо відомою компанією екіпіровки "Adidas". За умовами угоди, німецький постачальник залишиться офіційним технічним спонсором команди до 2016 року, за що діючі володарі Кубка чемпіонів щорічно отримуватимуть 10,5 мільйонів євро від загальної суми контракту в 84 млн.

"Мілан" вже протягом декількох років виходить на поле у формі з 3-мя смужками, виступають в екіпіровці "Adidas" інші європейські топ-клуби, такі як мюнхенська "Баварія" і мадридський "Реал". Тому сторони швидко прийшли до згоди в питаннях укладення нового договору. До того ж і ходити далеко не довелося - італійське представництво "смугастої" компанії базується якраз у Мілані.

В понеділок відбудеться офіційна прес-конференція, присвячена підписанню угоди. Від імені червоно-чорного клубу на ній буде присутній віце-президент "Мілана" Адріано Галліані, а німецьку сторону представлятиме персона з вищого керівництва компанії.

Цікаво, що не так давно "Adidas" підписав особистий контракт на суму 2,8 млн. євро з колишнім тренером лондонського "Челсі" Жозе Моуріньо, якого активно сватають на посаду наставника "Мілана".

Джерело: "Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «"Мілан" залишається з "Adidas" до 2016 року ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі