середа, 17 жовтня 2007 17:20

"Мілан" відмовився від покупки Роналдіньо

Власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі, схоже, остаточно розпрощався з мрією про придбання бразильця Роналдіньо, повідомляє Євроспорт.

Власник найкращого клубу Європи минулого сезону заявив, що закінчує вести переговори з керівництвом "Барселони" про трансфер бразильського півзахисника.

"Роналдіньо для "Барселони" означає стільки ж, скільки і Кака для нас - тобто обидва футболісти не продаються ні за які гроші", - сказав дон Сільвіо в інтерв"ю італійським ЗМІ.

"Я розмовляв з президентом синьо-гранатових Хоаном Лапортою і запропонував йому жартома - якщо він відпустить Роналдіньо на рік до "Мілана", то в наступному сезоні я продам Кака в "Барсу". Лапорта заявив, що якщо Роналдіньо піде з команди, то йому також доведеться покинути свій пост, оскільки уболівальники горою стоять за свого кумира", - сказав Берлусконі.

"Обидва футболісти грають величезну роль для своїх клубів. Як у ігровому, так і в економічному плані. Але можу сказати одне, якщо Роналдіньо коли-небудь покине столицю Каталонії, то перейде тільки в "Мілан"", - підкреслив президент "россо-нері".

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" відмовився від покупки Роналдіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі