понеділок, 15 вересня 2008 11:36

"Мілан" скотився на передостанній рядок чемпіонату Італії

У неділю, 14 вересня, "Мілан" поступився в другому турі чемпіонату Італії з футболу команді "Дженоа" на виїзді з рахунком 0:2, повідомляє агентство Reuters. Після двох турів у "Мілана" нуль очок і він займає 19-е місце в турнірній таблиці. Також жодного очка у двох стартових матчах не набрала команда "Кальярі". Вона займає 20-е місце, поступаючись міланцям за різницею м"ячів.

Раніше повідомлялося, що матч з "Дженоа" може стати останнім для головного тренера "Мілану" Карло Анчелотті в тому випадку, якщо його підопічні не зможуть отримати перемогу.

Після двох турів чемпіонату Італії лідирують "Лаціо" та "Аталанта", що набрали по шість очок . "Лаціо" обіграв удома "Сампдорію" (2:0), а "Аталанта" на виїзді з мінімальним рахунком перемогла "Болонью".

"Ювентус" отримав першу перемогу в турнірі. Вдома він обіграв "Удінезе" завдяки голу Амаурі. З однаковим рахунком 2:0 перемогли "Лечче" (над "Кьєво") та "Сієна" (над "Кальярі"). "Наполі" удома обіграв "Фіорентіну" з рахунком 2:1. Єдиний матч туру, що завершився внічию, пройшов у Реджо-ді-Калабрії, де зустріч місцевої "Реджини" з "Торіно" закінчилася з рахунком 1:1.

У суботу, 13 вересня, "Інтер" обіграв "Катанню" (2:0), а "Палермо" виявилося сильнішим за "Рому" (3:1).

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" скотився на передостанній рядок чемпіонату Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі