неділя, 24 червня 2007 18:26

"Мілан" хоче придбати у "Барси" Ето"О або Рональдінью

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані зізнався, що після того, як його команді не вдалося посилитися Давидом Суазо і Тьєррі Анрі, переможець Ліги чемпіонів сконцентрує всі зусилля на спробах підписати когось з лідерів "Барселони" - Самюеля Ето"О або Роналдінью, інформує www.sport-express.ru.

Міланці були готові заплатити "Кальярі" 10 мільйонів фунтів стерлінгів за Суазо, проте той встиг підписати контракт з "Інтером", і "червоно-чорні" не стали купувати гондураську зірку. А після того, як "Барса" придбала Анрі, Галліані заявив, що тепер головна мета його клубу - один з лідерів атак каталонців.

- Хочу нагадати фанатам 1986 рік. Нам не вдалося підписати Джанлуку Віаллі, який не погодився на наші умови. І тоді у нас з"явився Марко ван Бастен. Можливо, з Віаллі ми б виграли більше, проте всі бачили, що було з Марко, - відзначив Галліані. - Зараз нам буде складно купити Ето"О. Він сам заявив, що не готовий залишити "Барсу". Але він - перший в нашому списку. І цього я ніколи не приховував.

- Найбільша проблема в тому, що ми не можемо конкурувати з іспанськими клубами. Ми не можемо пропонувати гравцям зарплату більше, ніж вони. Це було видно в справі Анрі. Ми дуже хотіли підписати його, були готові заплатити "Арсеналу" більше 16 мільйонів фунтів стерлінгів, проте ми не здатні платити гравцеві 6,7 мільйона в рік, - додав Галліані.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" хоче придбати у "Барси" Ето"О або Рональдінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі