середа, 28 січня 2009 18:01

"Мілан" дає американцям 4,5 млн фунтів за Бекхема

"Мілан" дає американцям 4,5 млн фунтів за Бекхема

"Мілан" запропонував "Лос-Анджелес Гелаксі" 4,5 мільйона фунтів за півзахисника Девіда Бекхема, який виступає за червоно-чорних на правах оренди.

Згідно контракту Бекхема з американським клубом, він може безкоштовно залишити "Гелаксі" в жовтні. Тому віце-президент Адріано Галліані вважає, що майже п"ять мільйонів фунтів відступних буде цілком досить.

"Якщо "Лос-Анджелес" навідріз відмовиться продавати Бекхема, то тоді ми будемо безсилі, - наводить слова Галліані Sky Sport 24. - Але якщо "Гелаксі" погодиться почати переговори, то ми із задоволенням заплатимо їм цю суму. Тим більше всі вже знають, що сам Бекхем хоче продовжувати виступати за "Мілан".

Нагадаємо, що в 20-му турі Бекхем відкрив рахунок голам в Італії, засмутивши голкіпера "Болоньї". За інформацією англійських ЗМІ, рішення про те, чи залишиться екс-капітан збірної Англії в "Мілані", повинно бути прийнято протягом тижня.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" дає американцям 4,5 млн фунтів за Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі