понеділок, 03 грудня 2007 12:40

"Міддлсбро" вступає в боротьбу за Роналдіньо

Англійський клуб "Міддлсбро" запропонував 10 мільйонів фунтів за півзахисника "Барселони" Рональдіньо, інформує www.championat.ru.

Останнім часом інтерес до бразильця проявляли англійський "Челсі" і італійський "Мілан", проте "Міддлсбро" став єдиним клубом, який виступив з конкретною пропозицією. Крім того, британці запропонували Рональдіньо досить високу заробітну плату, яка не поступається тій, яку він отримує в "Барсі".

"Мілан" швидше за все відмовиться від придбання Роналдіньо, оскільки під час зимової дозаявочной кампанії і літнього трансферного вікна пріоритетним напрямом селекційної політики "Мілана" стане придбання нового нападника, а не плеймейкера.

Єдиним реальним кандидатом на покупку бразильця залишається "Челсі", власник якого, Роман Абрамович, в серпні цього року вже зустрічався з агентом і братом футболіста з метою обговорення деталей переїзду Роналдіньо до Лондона. 
Зараз ви читаєте новину «"Міддлсбро" вступає в боротьбу за Роналдіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі