середа, 30 квітня 2008 12:32

"Ми зробили все крім того, щоб забити м"яч"

"Ми зробили все крім того, щоб забити м"яч"

Наставник "Барселони" Франк Райкард відзначив хорошу гру своїх футболістів у півфіналі Ліги чемпіонів, проте не приховував, що засмучений тим, що його команда не змогла вийти у фінал.

- Ми зробили все крім того, щоб забити м"яч. Матч був рівний. Я б навіть сказав, що по грі ми виглядали краще, але згідно з правилами перемагає команда, яка забила більше м"ячів. "Манчестер Юнайтед" справився з цим краще і вийшов у фінал. Це дуже гірка поразка, з якою важко змиритися, але зараз не час шукати винуватців. Висновки робитимемо після закінчення сезону, а поки нам треба проявити характер і відвагу в зустрічах, які залишилися. У роздягальні всі, звичайно, засмучені і пригнічені, але після такого матчу, я вважаю, ми можемо покинути "Олд Траффорд" з високо піднятою головою. Я зовсім не маю наміру залишати свою посаду. Думка про це навіть не приходила мені в голову. Все склалося б інакше, задайся нею гравці, але цього не було. "Барселона" - великий клуб. Зараз для нас найскладніший період у сезоні, всі розчаровані, але ми повинні проявити характер і рухатися в потрібному напрямі. Виграти Лігу чемпіонів непросто. Зійшовши на вершину, утриматися на ній ще складніше. Ми приклали максимум зусиль, як робимо це завжди, але, на жаль, сьогодні цього було недостатньо, - сказав Райкард.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми зробили все крім того, щоб забити м"яч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі