четвер, 11 вересня 2008 09:31

"Ми забули, що вміємо грати у футбол" - Хіддінк

Після відбіркового матчу ЧМ-2010, в якому збірна Росії перемогла Уельс (2:1), журналісти аплодисментами зустріли головного тренера росіян Гуса Хіддінка, повідомляє Sports.ru.

"Сподіваюся, ваші оплески не стосуються початку другого тайму, оскільки цей відрізок мені страшно не сподобався. У першому таймі на нас було приємно дивитися. Ми грали так само, як в останні місяці. Постійно тиснули, контролювали м"яч, агресивно діяли на флангах. Як мінімум, двічі повинні були забивати, але проявили нерозторопність в завершальній стадії атаки".

"Хотів би відзначити цікаву ситуацію: майже підряд було призначено два пенальті. На щастя, Акінфєєв підтвердив свою репутацію одного з найбільш багатообіцяючих воротарів Європи. Він вгадав кут, в який пробив Бейл, і парирував удар. Адже, якби ми тоді пропустили, згодом нам би довелося несолодко".

"На жаль, в другому таймі ми забули, що уміємо грати у футбол. В результаті сталі вразливі - перш за все в захисній лінії. Стали менше рухатися, з"явилася статика".

"Безперечно, ми багато чого досягли в останні місяці, але потрібно пам"ятати, що нам не можна бути зарозумілими. Ні на секунду не повинні втрачати концентрацію, потрібно бути гранично дисциплінованими в тактичному плані".

"Втім, варто відзначити те, що, пропустивши, ми не запанікували й зберегли розсудливість. На зборі ми відпрацьовували негативні сценарії розвитку подій і не були збентежені пропущеним м"ячем. Футболісти були готові переламати ситуацію і знову захопити перевагу, якби Уельс забив", - заявив Хіддінк після перемоги.

Зараз ви читаєте новину «"Ми забули, що вміємо грати у футбол" - Хіддінк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі