четвер, 06 березня 2008 09:47

"Ми показали розумний футбол у моєму розумінні цього словосполучення"

"Ми показали розумний футбол у моєму розумінні цього словосполучення"

Головний тренер "Челсі" Аврам Грант залишився задоволений грою його команди проти "Олімпіакоса" і сподівається на успішне продовження боротьби в Лізі чемпіонів.

- Я задоволений - ми виграли і вийшли в наступне коло, показавши хороший футбол. "Олімпіакос" завжди забиває на виїзді - у гостьових матчах з "Вердером", "Реалом" і "Лаціо" вони незмінно вражали ворота суперників більше одного разу. Ми чудово знали, які небезпечні греки. "Челсі" діяв дуже зріло, більше володів м"ячем. Потрібно було грати дуже швидко, і нам це вдалося. Я радий, оскільки ми показали розумний футбол у моєму розумінні цього словосполучення. Вважаю, що в 1/4 фіналу вийшли виключно сильні суперники, і обіграти будь-кого з них буде надзвичайне складно. На груповому етапі ми боролися у дуже сильному квартеті, два учасники якого вже дійшли до чвертьфіналу - мова про нас і "Шальке-04". Хто б нам не дістався, буде непросто. Як я вже говорив, я вірю у свою команду, але прогнозів ніколи не давав і давати не буду.

З першого дня роботи з командою я вірив у те, що все буде добре, хоча багато хто поспішив поставити на нас хрест. Поки ж ми рухаємося вперед. У фіналі Кубка Англії з "Тоттенхемом" нам просто не пощастило - це був не наш день. Більше того, відбулася сенсація - зазвичай ми добиваємося більш гідних результатів. З тих пір ми продемонстрували характер і належний настрій, що дуже важливо. Повинен сказати, що Карло Кудічіні цього сезону грав просто відмінно, коли потрапляв в "основу". Те ж стосується і Іларіу. Я дуже задоволений сьогоднішнім матчем, оскільки "Челсі" показав хорошу командну гру. Якщо ми продовжуватимемо у тому ж дусі, зберігаючи свої ворота у недоторканності, статится може будь-що.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми показали розумний футбол у моєму розумінні цього словосполучення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі