понеділок, 30 червня 2008 11:14

"Ми отримали багато задоволення, проте у нас були і амбіції"

"Ми отримали багато задоволення, проте у нас були і амбіції"

Наставник збірної Німеччини Йоахім Льов після фіналу Євро-2008 з іспанцями (0:1) привітав суперників і пообіцяв ще більше працювати, щоб подолати відбірковий бар"єр і вийти у фінальну стадію Кубка світу 2010 року.

- Я б хотів привітати збірну Іспанії і її тренера. Ми повинні визнати високий клас їх гравців. Вони грали добре впродовж усього турніру, а сьогодні показали чудову техніку і створили більше моментів, ніж ми. Вони заслужили на перемогу. Ми, в свою чергу, розчаровані, проте в цілому я задоволений цим турніром. За тих 45 днів, що ми провели разом, команда проявила себе дуже добре. Ми отримали багато задоволення і насолоджувалися процесом, проте у нас були і амбіції. Ця поразка змусить нас ще активніше працювати в найближчих пару років у деяких областях. Ми повинні додати у відбірковому етапі, щоб досягти своєї мети і потрапити на чемпіонат світу.

Якийсь час ми фокусувалися на тому, щоб активно грати без м"яча, вчитися володіти м"ячем, швидко грати в пас і вигравати єдиноборства. Це важливо у футболі - особливо на високій швидкості і під тиском. Ми знаємо, що іспанці в цьому дуже сильні. За останні два роки ми змогли показати, що теж уміємо грати в швидкий і комбінаційний футбол. Якщо взяти попередні декілька турнірів, то ми перебуваємо у числі найкращих в Європі, а збірна за останні роки навчилася багато чому. Ми розвиваємося, проте нам не можна втрачати енергію і сили. Наша мета - продовжити працювати і рости.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми отримали багато задоволення, проте у нас були і амбіції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі