Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2011 10:54

"Ми не повинні програвати з таким рахунком" - Маркевич про матч з "Байєром"

"Ми не повинні програвати з таким рахунком" - Маркевич про матч з "Байєром"

Наставник харківського "Металіста" Мирон Маркевича ледве знаходив слова після жахливої поразки від німецького "Байєра". В основному тренер скаржився на велику кількість травмованих гравців.

"Звичайно, в обороні команда зіграла погано, особливо в другому таймі. Це стосується всіх футболістів. Всі бігли забивати голи, але забували при цьому, що є свої ворота. "Байєр" нас просто покарав наприкінці другого тайму. Я думаю, ми не повинні програвати з таким рахунком, але це футбол і треба грати до кінця. Звичайно, з такими командами треба постійно мобілізуватися", - цитує наставника офіційний сайт клубу.

Основною причиною Маркевич назвав значний список травмованих:

"Папа, Едмар, Девіч, Пшеничних. Вільягра грав на уколах, і сьогодні був не в кращій своїй формі. Єдине - результат підвів. Я вважаю що команда півтора тайму грала на рівні і ми нічим не поступалися суперникові. Ми не можемо ризикувати здоров'ям футболістів, так як у нас скоро починається чемпіонат. У другій грі ми повинні довести, що теж уміємо грати у футбол - це основне".

А ось аргентинськими новачками команди Крістальдо і Бланко Маркевич залишився незадоволений.

"Був би повний склад, я б, напевно, не ставив новачків. По-перше, вони ще не грали за такої погоди, по-друге - стадіон, уболівальники, емоції. Ми їх поставили для того, щоб швидше звикнути до Харкова, стадіону і вболівальникам. Я не можу сказати, що вони сильно зіграли. Бланко моментами виглядав непогано. Крістальдо старається, але поки що немає розуміння. А кому поставити хорошу оцінку? За рахунку 0-4 - мені б цього робити не хотілося", - резюмував наставник харків'ян .

Нагадаємо, що сьогодні "Металіст" удома поступився "Байєру" - 0:4.

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «"Ми не повинні програвати з таким рахунком" - Маркевич про матч з "Байєром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути