середа, 30 квітня 2008 12:58

"Ми ледь не стали жертвою Мессі"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон вважає заслуженим вихід його команди у фінал Ліги чемпіонів. Англійці обіграли вчора "Барселону"1:0.

- Ми дуже раді виходу у фінал. Сьогодні нам довелося продемонструвати фантастичну гру, і ми її показали. Так, ніч була довгою - ми билися з чудовим футбольним клубом і першокласною командою. Нам довелося приділити граничну увагу захисту, що ми і зробили. Ми грамотно оборонялися і мали можливості забити ще. Мені здалося, що в першій половині ми трохи нервували. У самому дебюті ми ледь не пали жертвою Мессі, який пройшов правим флангом. У другому таймі ми почали діяти куди впевненіше. Коли програєш з рахунком 0:1, тобі необхідно йти вперед, і "Барселона" зробила цю спробу. В останні п"ятнадцять хвилин нам довелося відбиватися, але ми оборонялися дуже надійно. Пол Скоулз забив фантастичний гол. Складно чекати від нього, щоб він відрізнявся так часто, як він робив це в молодшому віці, але сьогодні він зіграв на славу. Мені неважливо, хто зіграє з нами у фіналі, головне, що ми там, і, я думаю, заслужено. Результат цього матчу повинен сприятливо позначитися і на гонці в чемпіонаті Англії.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми ледь не стали жертвою Мессі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі