неділя, 28 листопада 2010 10:53

"Металіст" забив донецькому "Металургу" три м'ячі

"Металіст" забив донецькому "Металургу" три м'ячі

Суботній день 19 туру завершився поєдинком "Металіста" проти донецького "Металурга".

Все-таки в цьому чемпіонаті "Металіст" - гарант видовищності матчу. Начебто й розгойдувалися харків'яни з "Металургом" довго, але потім як понеслися, як понеслися.

Атаки господарів народжувалися з переваги в середній лінії, де, після півгодини гри, стримувати бразильців і Валяєва вже не виходило. Перший гол забив Тайсон з пасу Валяєва, не залишивши шансів Воробйову. Зате там, де шанси були, голкіпер МД рятував.

Попереду у гостей виходило трохи, але Жозе Соарес витиснув максимум з пасу врозріз захисників від Танаси. Бразилець втік один на один зі Старцевим і не залишив тому шансів.

За підсумками першого тайму співвідношення ударів у створ у суперників було 7-1 на користь господарів - і всі були потенційно гольовими. Воробйов рятував як міг.

А ось у другій половині різниця в класі між захистом гостей і атакою господарів виявилася рівною двом пропущеним м'ячам. Дуже гарний удар, який не береться, на техніку вийшов у Олійника, а вже під кінець матчу поставив крапку в грі Пшеничних, який зіграв, як справжній форвард.

В цілому команда Маркевича перемогла заслужено. А варто було закінчитися грі, як над стадіоном загула сирена - перед Євро-2012 на стадіоні вирішили провести тренувальну евакуацію.

2010-11. Чемпіонат України. 2-ге коло. 19-й тур.

"Металіст" - "Металург Д" 3:1 (1:1)

Голи: Тайсон, 31 (1:0); Соарес, 35 (1:1); Олійник, 57 (2:1); Пшеничних, 89 (3:1)

"Металіст": Старцев М.; Вільягра; Обрадович; Папа Гуйє; Пшеничних; Шелаєв (Олійник, 46); Девич (Бордіян, 68); Едмар; Валяєв; Хав'єр; Тайсон

"Металург Д": Воробйов Д.; Аделе; Прийма; Шина; Маріо Сержіо; Воловик; Лазіч; Соарес; Дашян (Димитров, 77); Морозюк (Іванко, 83); Танаса (Мгуні, 56)

Попередження: Валяєв, 45; Папа Гуйє, 46; Вільягра, 53 - Маріо Сержіо, 87; Шина, 90

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" забив донецькому "Металургу" три м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі