середа, 08 грудня 2010 14:53

"Металіст" взяв у кредит $70 млн

"Металіст" взяв у кредит $70 млн

Футбольний клуб "Металіст" уклав договір про кредит у 70 млн. дол під 3,5% річних. Про це повідомляє харківський сайт "АТН" з посиланням на прес-служба Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР).

Цільовим призначенням кредиту є поповнення оборотних коштів, говориться в повідомленні.

Кредитором виступає Densters Investments Limited (Кіпр).

Перший транш у сумі 188 тис. дол був отриманий 6 грудня 2010 року.

Президентом і власником харківського футбольного клубу "Металіст" є Олександр Ярославський. ФК "Металіст" виступає у вітчизняній Прем'єр-лізі.

У цьому році "Металіст" потрапив у футбольний скандал: харківський клуб звинуватили у договірному матчі з "Карпатами", який пройшов у 2008 році.

17 серпня контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ визнав матч чемпіонату України 2007/08 "Металіст" - "Карпати" (4:0) таким, що пройшов з порушенням принципів Fair Play (Чесної гри). З клубів знімуть по дев'ять очок у наступному сезоні. "Металіст" був позбавлений бронзових нагород, завойованих в сезоні 2007/08.

На початку листопада Олександр Ярославський, як і обіцяв харків'янам, подав до Спортивного арбітражного суду в Лозанні на рішення комітету ФФУ, яке визнало матч "Металіст" - "Карпати" (сезон 2007/2008) договірним.

За матеріалами Дело

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" взяв у кредит $70 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі