пʼятниця, 21 вересня 2007 08:42

"Металіст" вириває нічию у "Евертона"

Вчора "Дніпро" та Металіст" на виїзді провели перші матчі першого раунду Кубка УЄФА.

Однією з найбільших несподіванок на цьому етапі стала нічия харківського клуба з англійським "Евертоном" 1:1. Англійці значно більше володіли м"ячем, але, поступаючись після першого тайму 1:0, "Металіст" зміг зрівняти рахунок у зустрічі. Голом відзначився Едмар.

Суддя матчу двічі призначав пенальті у ворота Горяінова. За 21 хвилину до завершення гри Олександр Бабич сфолив на Лескотті. Северин Ганчаржик дуже активно захищав свого партнера, за що і був видалений з поля. Пенальті впевнено реалізував Енді Джонсон, але арбітр попросив виконати його ще раз. На повторний удар зреагував Олександр Горяінов. За 12 хвилин до завершення поєдинку Едмар зрівняв рахунок. А під завісу зустрічі з поля був змушений піти Бабіч, який знову порушив правила у своєму штрафному майданчику. Пенальті знову взявся пробивати Джонсон, однак пробив повз ворота.

"Евертон "- "Металіст" - 1:1 (1:0)
Арбітр: Фріц Штухлік (Австрія)

"Евертон": Вессельс, Хібберт, Йобо, Лескотт, Бейнс, Карслі (Ягелка, 79), Невілл, Осман, Макфадден, Джонсон, Якубу (Анічебе, 67)
"Металіст": Горяінов, Ганчаржик, Обрадовіч, Бабич, Гуйє, Валяєв, Слюсар, Бордіян, Рикун (Едмар, 68), Девіч, Нвоха (Антонов, 59, Махдуфі, 77)

Голи: Лескотт (24), Едмар (78)

Попередження: Обрадовіч (18), Бордіян (68), Бабич (69), Анічебе (81)

Видалення: Ганчаржик (69), Бабич (89)

Нереалізовані пенальті: Джонсон (71, 89)

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" вириває нічию у "Евертона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі