пʼятниця, 18 лютого 2011 08:57

"Металіст" пропустив чотири м'ячі від "Байєра"

"Металіст" пропустив чотири м'ячі від "Байєра"

Харківський "Металіст" з рахунком 0:4 програв леверкузенському "Байєру" у першому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011.

Мирон Маркевич вибрав на гру атакуючу модель з одним опорним півзахисником, а в стартовому складі вийшли обидва аргентинських новачка - Крістальдо і Бланко. Юпп Хайнкес також здивував, виставивши напіврезервний склад, і залишив на лавці запасних гравців "основи" Швааба, Хююпя, Рольфеса, Кастро і Кісслінга.

Харків'яни почали матч активніше, виділялися індивідуальними діями новачки команди, але до реальних загроз біля воріт "Байєра" не доходило. Німці ближче до середини тайму освоїлися на морозному полі, а на 23-й хвилині досить несподівано повели в рахунку. Ренато Аугусто зіграв "у стінку" з Балічем, той одразу ж прострілив у штрафний майданчик, де Дердійок переправив м'яч у ворота. До перерви у "Металіста" був шанс відігратися, але Тайсон потрапив у штангу, пробиваючи з кута штрафного майданчика.

У другому таймі у "Металіста" мало що виходило в атаці. "Байєр" упевнено оборонявся і швидко переходив у контратаку, одна з яких завершилася другим голом. На 72-й хвилині Аугусто обігрався з Дердійоком, після чого опинився перед Дішленковичем і перекинув голкіпера "Металіста". Шав'єр дістав м'яч на лінії, але вибити м'яч зміг тільки в Кастро, від якого м'яч і закотився у ворота. Через пару хвилин рахунок ледь не став розгромним, але Дердійок не реалізував вихід один на один.

А вже в доданий час "Металіст" примудрився пропустити ще два м'ячі протягом двох хвилин, причому від одного футболіста. Спочатку Сем реалізував вихід один на один з Дішленковичем, а потім забив після прострільної передачі з флангу.

Матч-відповідь відбудеться 24 лютого в Німеччині.

Металіст України - Байєр Німеччина - 0:4 (0:1, 0:3)

Голи: 0:1 - Дердійок (23), 0:2 - Г. Кастро (72), 0:3 - Сем (89), 0:4 - Сем (90).

МЕТАЛІСТ: Дішленкович, Вільягра, Обрадовіч, Пшеничних (Березовчук, 15), Фініньо, Олійник, Валяєв, Себа Бланко, Тайсон, Крістальдо (Лисенко, 68), Клейтон Шав'єр.

БАЙЄР: Адлер, Віда, Рейнартц, М. Фрідріх, Кадлец, Баліч (Г. Кастро, 46), Бендер, Сем, Р. Аугусто (Рольфес, 74), Відаль, Дердійок (Кісслінг, 79).

Попередження: Обрадович (23), М. Фрідріх (29), Сем (45), Тайсон (47), Відаль (60), Г. Кастро (89).

За матеріалами Liga.net, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" пропустив чотири м'ячі від "Байєра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі