вівторок, 12 січня 2010 16:27

"Металіст" програв у першому товариському матчі в ОАЕ

"Металіст" програв у першому товариському матчі в ОАЕ

Сьогодні, 12 січня, футбольний клуб "Металіст" на першому навчально-тренувальному зборі, який проходить в Об"єднаних Арабських Еміратах, провів перший спаринг з командою "Пахтакор" з Ташкента. Для "Металіста" це перша зустріч після двох важких днів збору, а "Пахтакор" проводить вже третій товариський матч.

У першому таймі на полі йшла важка боротьба з мінімумом моментів. Варто виділити два небезпечні моменти, які створили Едмар і Олійник (обидва гостро били здалека), а також декілька хороших передач Рикуна, а суперникам же вдалася гостра контратака по лівому флангу, яка завершилася прострілом і точним ударом у кут воріт - 0:1.

У другому таймі гра проходила активніше, з перевагою "Металіста". Здалека небезпечно бив Єрьоменко, команда добре контратакувала, а попереду старалися і грали гостро Антонов і Зезе. Проте, матч закінчився з мінімальною перевагою суперника.

"Металіст" - "Пахтакор" - 0:1 (0:1)

"Металіст": Бажан, Пшеничних, Березовчук, Курілов, Бордіян, Валяєв, Едмар, Буркхардт, Олійник, Рикун, Антонов.

Склад на другий тайм: Бажан, Будник, Курілов, Березовчук, Пшеничних, Слюсар, Єрьоменко, Шелаєв, Барілко, Зезе, Антонов.

За матеріалами ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" програв у першому товариському матчі в ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі