вівторок, 09 лютого 2010 15:34

"Металіст" підписав екс-гравця "Локомотива"

"Металіст" підписав екс-гравця "Локомотива"

Бразильський захисник / півзахисник Вінісіус Апаресидо Перейра де Сантана Кампос Фініньо (рід. 3.11.1983) підписав контракт з "Металістом" терміном на півроку. Футболіст вже знаходиться на зборах і тренується разом з командою.

Раніше Фініньо виступав за такі клуби як: "Корінтіанс", "Жувентуде", "Фігейренсе", "Локомотив" (Москва), "Спорт" (Ресифе).

У "Металісті" бразилець виступатиме під 15 номером.

Фініньо вихованець знаменитого бразильського клубу "Корінтіанс". Виступав за "Жувентуде", на початку 2006 року грав в оренді у "Фігейренсе" з Флоріанополіса (де став чемпіоном штату Санта-Катаріна 2006).

Потім був куплений московським "Локомотивом", де виступав близько трьох років. У складі клубу він став бронзовим призером чемпіонату Росії 2006 і володарем Кубка Росії: 2006/07.

У серпні 2009 року у Фініньо закінчився контракт з "Локомотивом", і він повернувся до Бразилії, де виступав за клуб "Спорт Ресифі".

Тим часом, у неділю о 15:42 Денис Олійник став татом. Улюблена дружина Дениса, Зоряна, подарувала йому дочечку, яку батьки назвали Стефанією! Вага малятка - 3670г, а зріст - 54см.

Прес-служба ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" підписав екс-гравця "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі