четвер, 28 лютого 2008 14:59

"Металіст" орендував захисника збірної Македонії

Захисник збірної Македонії Владе Лазаревскі найближчі півроку на правах оренди проведе в харківському "Металісті".

Всі формальності щодо трансферу 24-річного Лазаревскі до Харкова вже залагоджені. Угода передбачає, що "Металіст" має першочергове право викупу талановитого захисника після закінчення оренди. Його дебют можливий вже в найближчому матчі чемпіонату України проти "Ворскли", який запланований на 1 березня. Один з кращих гравців оборонного плану Македонії в основному діє на позиції правого захисника, але може успішно виконувати і роль флангового хавбека.

Уродженець Куманово дебютував у великому футболі в 2000 році, виступаючи за команду "Башкімі" з рідного для нього міста. Але, відігравши за неї сезон, Лазаревскі переїхав в сербський "Напредак", в якому провів ще чотири роки. У 2005-му Лазаревскі підписав чотирирічний контракт з польським "Гроцліном", заслуживши репутацію одного з кращих гравців оборони чемпіонату цієї країни. Також в активі новобранця "Металіста" 21 матч за збірну Македонії.

UEFA COM
Зараз ви читаєте новину «"Металіст" орендував захисника збірної Македонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі