пʼятниця, 28 листопада 2008 13:45

"Металіст" і "Олімпіакос" розсудить шкільний вчитель

Стала відома бригада арбітрів, яка в середу проводитиме матч 4 туру групового турніру Кубка УЄФА.

Арбітр: William COLLUM (рід. 18.01.1979)

Цей молодий арбітр з"явився в списку суддів Шотландської Федерації Футболу в 2000-му році, а в травні 2004-го він отримав вищу категорію і був допущений до найважливіших матчів чемпіонату і кубка Шотландії. Арбітром ФІФА Вільям Коллум став з 2006-го року.

У Шотландії цього арбітра часто, цілком офіційно, іменують спрощено - Віллі, адже йому навіть немає 30 років. Разом з тим, він вважається одним з самих багатообіцяючих європейських арбітрів і входить в когорту "RefereeingTalentGroup".

Більше всього Віллі не любить симулянтів: "Вони обдурюють не тільки суддів, вони одурюють своїх колег, професіоналів і уболівальників".

Більше всього Віллі любить бігати. Фізичну підготовку він вважає однією зі своїх головних якостей.

У вільне від бігу і свистків час Коллум працює вчителем в середній школі.

Ще одна важлива якість Вільяма - його слабка ідентифікація з власною нацією. Дивно, але справжній шотландець - він навіть не торкається до алкоголю.

Повертаючись до футболу, можна сказати, що Коллум - досить строгий арбітр. Він провів 21 міжнародний матч, в яких в середньому показував по 5.5 жовтих карток. 2.3 отримували господарі, 3.2 - гості. Практично в кожному другому матчі він показував червоні картки. За 21 гру 5 разів виддалялися господарі і 5 - гості.

У найважливішому, поки що, матчі в кар"єрі Коллум постарався на славу. У фіналі ЄВРО-2008 U19 Німеччина - Італія він показав 9 жовтих карток (5 - гостям) і 2 червоних (по одній кожному суперникові). Німці тоді, до речі, виграли 3:1.

На "точку", проте, шотландець вказує рідко. У міжнародній кар"єрі лише тричі суперники били пенальті.

Асистенти арбітра: KeithSorbie, GordonMiddleton

4-й арбітр: AlanMuir (вся бригада - Шотландія)

Інспектор УЄФА: RunePedersen (Норвегія)

Делегат УЄФА: JaroslavDudl (Чехія)

Прес-служба ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" і "Олімпіакос" розсудить шкільний вчитель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі