середа, 19 вересня 2007 17:13

"Металіст" чекає важкий екзамен англійським "Евертоном"

Сьогодні, 19 вересня, зранку прямим чартерним авіарейсом із харківського аеропорту футболісти і тренери "Металіста" вилетіли в Ліверпуль на перший матч першого раунду Кубка УЄФА, де їх суперником стане "Евертон".

У складі команди відправилися 22 футболіста: воротарі - Олександр Горяінов і Андрій Тлумак, польові гравці - Папа Гуйе, Мілан Обрадович, Северин Ганчаржик, Віталій Бордіян, Олександр Бабич, Хішам Махдуфі, Марко Девіч, Олександр Данилов, Валентин Слюсар, Сергій Валяєв, Оньєкачи Нвоха, Венанс Зезе, Сергій Давидов, Сергій Костюк, Роман Світличний, Сергій Барилко, Едмар, Олександр Рикун, Олексій Антонов і Руслан Фомін. Останній, правда, не зможе взяти участь у грі, тому що був заявлений у Лізі чемпіонів за донецький "Шахтар".

Близько 14.00 за київським часом команда успішно приземлилася в аеропорту Ліверпуля і розмістилася в готелі "Radisson", інформує www.champion.com.ua.

Увечері в 19.00 за місцевим часом у "Металіста"  заплановане тренування на полі стадіону "Гудісон Парк".

Судити матч "Евертон" - "Металіст" буде фінська бригада арбітрів з міста Турку на чолі з Джоні Хюютія. Асистенти арбітра: Лассі Лахті та Еса. Резервний арбітр - Петтері Карі.


 

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" чекає важкий екзамен англійським "Евертоном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі