пʼятниця, 13 серпня 2010 13:25

"Мессі не Марадона. Йому потрібна підтримка команди" - Верон

"Мессі не Марадона. Йому потрібна підтримка команди" - Верон

Півзахисник "Естудіантеса" Хуан Себастьян Верон через трохи більше ніж місяць після закінчення чемпіонату світу-2010 у негативних тонах висловився про роботу Дієго Марадони на посту головного тренера національної команди.

Найдосвідченіший півзахисник піддав критиці чи не кожен аспект діяльності одного з кращих футболістів всіх часів. Нагадаємо, що аргентинці дійшли до чвертьфіналу, в якому були розгромлені Німеччиною (0:4).

"Абсолютно неправильно використовувався Мессі. За нашою схемі він повинен був розташовуватися близько до середньої лінії, але йому було дуже важко раз по раз проробляти шлях до воріт довжиною 50 метрів. І це при тому, що у нього на шляху перебувало відразу кілька суперників. Йому не подобалася ця позиція, це було написано навіть у нього на обличчі. Ось нічого й не вийшло, - цитує Верона АР. - Мессі не Марадона. Йому потрібна підтримка команди, щоб він вражав".

Багато рішень Марадони Верон вважає вкрай незрозумілими.

"Дуже дивним було рішення випустити на поле три півзахисника, при тому, що оборонні функції були покладені тільки на Маскерано. Часом бідоласі Хав"єру доводилося стримувати трьох. Тому федерації треба задуматися, кого робити новим наставником. Не маю нічого проти наших зірок минулого, але думаю, що основним мірилом має стати тренерська майстерність", - уклав Верон.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Мессі не Марадона. Йому потрібна підтримка команди" - Верон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі