четвер, 23 жовтня 2008 14:54

"Мерседес" хоче мати свою команду у Формулі-1

Німецький концерн "Даймлер", чиїм підрозділом є "Мерседес", хотів би збільшити ступінь своєї присутності у Формулі-1. Зараз "Мерседес" володіє 40 % акцій "Макларена".

Розмови про те, що "Мерседес" хоче збільшити свою частку або купити іншу команду, виникли після коментаря джерела в керівництві концерну після появи інформації про можливий альянс "Мерседеса" і "Астон Мартін".

"Наша угода з "Маклареном" не завершиться унаслідок нової угоди. Не буде ніякої заміни серії SLR, а як тільки ціна стане відповідною, то ми хотіли б стати власниками команди Формули-1", - відзначило джерело в інтерв"ю Carmagazine.

Відзначимо, що останнім часом з"явилася інформація про вірогідне технічне партнерство між "Маклареном", "Мерседесом" і командою "Форс Індія". Можливо, в перспективі індійська команда стане заводською для "Мерседеса" при збереженні співпраці з "Маклареном".

championat

Зараз ви читаєте новину «"Мерседес" хоче мати свою команду у Формулі-1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі