вівторок, 19 лютого 2008 09:07

"Мені запропонували готуватися відразу до трьох різних суперників, але це неможливо"

"Мені запропонували готуватися відразу до трьох різних суперників, але це неможливо"
Перший номер рейтингу WBC в суперважкій вазі українець Володимир Вірчіс розповів про скасування свого бою з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом, про ситуацію навколо наступного поєдинку і висловив думку про поєдинок Микола Валуєв - Сергій Ляхович.

Про зірваний поєдинок з Гомесом "Мисливець" сказав наступне: "На 8 березня у мене був запланований бій за титул обов"язкового претендента на титул WBC, але він зірвався. Німецька сторона запропонувала мені готуватися відразу до трьох суперників. Мовляв, Гомес ненадійний, тому "у разі чого" привеземо тобі або Хасіма Рахмана, або Олександра Димитренка. Але за місяць підготуватися до трьох різних боксерів неможливо. Це і зіграло вирішальну роль в тому, що не вдалося домовитися. Ось зараз чекаю пропозицій. WBC дав нам термін, якщо не помиляюся, до 15 травня".

Окремо Вірчіс прокоментував дії боксерів в першому мегафайті суперважкої ваги цього року, який, втім, не виправдав очікувань: "Звичайно, Микола додав. Добре працював джебом, але не вистачало загострення. Може, з боку видніше, але в рингу теж дещо можна помітити, особливо коли суперник "бовтається". Думаю, Миколі можна було скористатися своїми шансами і завершити поєдинок достроково. Але такого бажання я, чесно кажучи, не побачив у росіянина. Аперкоти, як на мене, були не дуже небезпечні. Найбільший його плюс - це джеб. Добре працював".

Ситуацію з Ляховичем українець оцінив таким чином: "Річ у тому, що у всіх, хто зустрічаються з Миколою Валуєвим, виникає бар"єр або, точніше кажучи, незручність - він дуже великий. І я бачив, що Сергію було дуже проблематично бити йому через руку правий крос або боковий. Це через те, що Микола набагато вищий, не просто вищий, а набагато. І те, що Микола відмінно працював джебом - це теж стало для Ляховича несподіванкою. Білорус не був готовий стратегічно. Травма? Як боксер, який не з чуток знає, що таке підготовчі збори, скажу, що різні травми цілком можливі. Буває просто така ситуація, коли тобі жаль згаяного часу. Ти виходиш з травмою на ринг, тому що витратив два-три місяці на підготовку. Скасовувати поєдинок не хочеться. Та і "машина" вже закручена - глядачі, рекламна кампанія. Тому тут потрібно дивитися, наскільки небезпечна травма, щоб потім нею ж не виправдовуватися. Вийшов - треба битися"

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Мені запропонували готуватися відразу до трьох різних суперників, але це неможливо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі