пʼятниця, 07 грудня 2007 16:49

"Мені дуже прикро за свій колишній клуб"

Хорватський півзахисник "Монако" Йерко Лєко прокоментував ситуацію в своєму колишньому клубі і можливі шляхи виходу з кризи.

"У "Динамо" до сих пір грають багато хто з тих футболістів, які були в клубі ще в час мого перебування в ньому. Мабуть, багато хто з них просто засидівся в колективі. Вони вже не можуть знайти потрібної мотивації для того, щоб грати на високому рівні. Хоча їх також можна зрозуміти – коли ти вже багато років бачиш одне і те ж, зникає всякий інтерес до того, що відбувається, а з ним і бажання грати", - заявив Лєко.

Єдино правильним виходом для "Динамо" півзахисник вважає запрошення тренера з-за кордону: "Я вважаю, що ситуацію виправити міг би іноземний фахівець, який поміняв би все кардинальним чином. І тренування, і підхід до них. Мені здається, що якщо поміняється головний тренер, то гравці могли б грати набагато краще, ніж зараз. У Києві до цих пір працюють за конспектами Лобановського. Це великий тренер, але футбол-то не стоїть на місці, а йде вперед".

"Підхід до справи в київському клубі не такий, як потрібно. Вільного часу немає взагалі, тоді як він необхідний. Футболісти – це професіонали, які самі знають, що їм потрібно робити. Вони не діти, за якими потрібен постійний нагляд. Як на мене, вихід в європеїзації київського клубу"- резюмував гравець збірної Хорватії в інтерв"ю Football ua.

Зараз ви читаєте новину «"Мені дуже прикро за свій колишній клуб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі