четвер, 03 липня 2008 20:23

"Мене повідомили, що Шевченко не залишить "Челсі" - Галліані

Віце-президент "Мілана" озвучив свої думки з приводу тиску на Сільвіо Берлусконі та можливого повернення Андрія Шевченка на Апенніни.

Група міланських тіфозі, розчарованих трансферною кампанією Мілана, створили сайт, на якому збирають підписи під проханням Берлусконі продати клуб, повідомляє football.ua.

"Ці 1700 фанів можуть говорити, що завгодно", - вважає Галліані. "Берлусконі робить все можливе, щоб допомогти команді, допомогти клубу. Проблема Італії в тому, що ціни на гравців ростуть дикими темпами. І тіфозі повинні зрозуміти, що такі реалії сучасного футболу. Італійські клуби не можуть змагатися з іноземними з фінансової точки зору".

"Ми не можемо платити за одного футболіста 45 мільйонів євро. Та жодна команда Серії собі такого не дозволить. Ця сума не сумісна з бюджетами наших клубів", - розповідає Адріано.

Далі Галліані відповів на декілька питань, пов"язаних з можливими трансферами:

"Роналдіньйо? Я багато раз спілкувався з його братом, з його агентом, і знаю, що Роналдіньйо не проти грати в Мілані. Шевченко не гратиме за "Сампдорію", можу вам сказати це точно. Якщо він і повернеться до Італії, то тільки в наш клуб. Але людина дуже близька до Роману Абрамовича повідомила мені, що Андрій не залишить "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «"Мене повідомили, що Шевченко не залишить "Челсі" - Галліані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі