пʼятниця, 14 листопада 2008 08:35

"Мене порівнюють з братами Кличками" - Дмитренко

Перший номер рейтингу WBO у надважкій вазі українець Олександр Дмитренко розповів про поєдинок проти екс-претендента на титул чемпіона світу німця албанського походження Луана Краснікі який відбудеться 15 листопада в німецькому Дюсельдорфі, і про братів Кличків.

"Зараз для мене важливий кожен бій. І хоча Луан Краснікі провів свій останній поєдинок півтора роки тому і програв його, недооцінювати цього боксера не можна. Я добре підготувався до цього бою і обов"язково його виграю, - розповів Дмитренко. - Особисте знайомство з Краснікі не перешкодить мені діяти жорстко в бою. Ні, у мене подібних комплексів немає ".

"Мене часто порівнюють з братами Кличками, і я не бачу в цьому нічого поганого. Вони досягли багато чого - і не тільки в спорті, але й в житті. Поки Клички боксували в UniversumBoxPromotion, ми часто спілкувалися на тренуваннях, вони допомагали мені порадою, учили тому, як слід себе правильно вести в боксерському бізнесі. А в 2002 році, коли Вова готувався до поєдинку з Джамілем Маклайном, ми спарингували. Ми як і раніше залишаємося в контакті, іноді зідзвонюємся", - цитує Дмитренко Sportbox.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Мене порівнюють з братами Кличками" - Дмитренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі