Ексклюзиви
неділя, 02 листопада 2008 10:47

"Матч з "Порту" буде найважливішим" - Андрій Несмачний

Андрій Несмачний, захисник "Динамо", вважає, що з "Карпатами" (4:0) у киян не було проблем у захисті, а перемога над "Порту" дає 90% виходу з групи ЛЧ:

- Нормальна гра. Якщо ми перемогли 4:0, відповідно, все добре.

- Вам не здається, що сьогодні небезпечних моментів біля воріт "Динамо" було більше, ніж за всі попередні ігри разом узяті?

- Не знаю. Моменти, звичайно, виникали. Але сказати, що ми зовсім погано грали в захисті, не можу. Якщо в нас нуль в графі "пропущені м"ячі", відповідно, команда зіграла нормально. Якби пропустили, тоді можна було б про щось говорити. Моменти біля наших воріт виникають у кожній грі. Неможливо постійно атакувати.

- До матчу з "Порту" Юрій Сьомін по-особливому вас налаштовує?

- Та ми й у чемпіонаті граємо не гірше, ніж у Лізі чемпіонів. Налаштовуємося всюди однаково. Ніякого особливого рецепту від тренера на певний матч немає. Гадаю, побоюватися варто всю португальську команду, зараз у футболі від однієї людини нічого не залежить. Якщо команда "на ходу", то в суперника виникають проблеми.

- Поєдинок із "Порту" стане вирішальним у боротьбі за вихід із групи?

- Звичайно. Якщо виграємо - на 90% гратимемо у плей-офф. В іншому випадку ситуація розгортатиметься інакше. Тому цей матч справді буде найголовнішим.

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Матч з "Порту" буде найважливішим" - Андрій Несмачний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути