середа, 22 жовтня 2008 17:50

"Матч проти "Спортинга" буде вирішальним" - Брандао

Бразильський нападаючий "Шахтаря" Брандао дуже хоче в свій сьомий сезон в донецькому клубі вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. І домашня перемога над лісабонським "Спортингом" стала б серйозним кроком в цьому напрямі.

"Майбутня гра, за великим рахунком, є вирішальною для нас. Ми у жодному випадку не повинні втрачати очки з "Спортингом", адже, швидше за все, саме між нашими клубами розгорнеться боротьба вихід в плей-офф", - цитує Брандао офіційний сайт УЄФА.

- Зобов"язує і те, що ми граємо при своїх глядачах і не маємо права засмучувати їх другий раз поспіль. Впевнений, що підтримка трибун стане для нас відмінним додатковим стимулом і підмогою. Ми багато працювали над помилками і постараємося їх більше не повторювати.

У попередніх поєдинках ми дуже часто пропускали на останніх хвилинах, але відтепер, сподіваюся, команда готова діяти з максимальною концентрацією до фінального свистка. Ми знаємо, що у складі "Спортинга" вистачає прекрасних виконавців, здатних самостійно вирішити результат зустрічі.

Зробимо все, щоб не дозволити їм проявити кращі якості, а самі постараємося продемонструвати свій найкращий футбол".

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Матч проти "Спортинга" буде вирішальним" - Брандао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі