вівторок, 27 січня 2009 10:30

"МанСіті" вибачив блудного Робіньо

Бразилець Робіньо, який без дозволу залишив тренувальний табір "Манчестер Сіті", повернувся до складу "городян" і після "короткої чоловічої розмови" з головним тренером Марком Хьюзом, приступив до роботи разом з товаришами по команді.

Вчора на черговому тренуванні манчестерців бразильський нападаючий був жвавий, веселий і займався ніби й нічого не було. Як відзначає The Sun, у Робіньо був привід для радості, оскільки його тижневий "загул" у результаті зійшов йому з рук. В розмові з Хьюзом, на яку форвард прибув разом зі своїм батьком, агентом і юристом, сторони вирішили, що краще поганий мир, ніж хороша війна, і цим уникнули конфлікту.

Бразилець в черговий раз розповів про свою велику і чисту любов до "Сіті", а Хьюз, прийнявши "блудного сина" з розпростертими обіймами, вирішив не штрафувати його на суму, рівну тижневій зарплаті. Тобто, рівно стільки, скільки Робіньо гуляв... вірніше, перебував на Батьківщині за "сімейними обставинами".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"МанСіті" вибачив блудного Робіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі