понеділок, 22 жовтня 2007 10:42

"Манчестер Юнайтед" зіграє проти "Динамо" на контратаках

Наставник "Манчестер Юнайтеда" вважає, що "Динамо" в майбутньому матчі Ліги чемпіонів форсуватиме події, і побіжить уперед, тоді як у англійців з"явиться шанс зіграти на контратаках.

- У нас зараз хороше становище в групі. У наступних двох матчах нам потрібно буде грати з "Динамо", яке поки що потерпіло дві поразки, так що йтиме вперед прагнучи надолужити втрачене. Ми зможемо зіграти на контратаках, що нас цілком влаштує, - сказав Алекс Фергюсон. - "Динамо" завжди було непростим суперником, особливо в домашніх матчах. Кілька років тому ми зіграли в Києві внічию 0:0, так що легко нам не буде і цього разу. Вони завжди були клубом, який здатний виховати хороших молодих гравців. Їх клубна політика орієнтувалася на вирощення власної молоді. У них фантастична школа, одна з кращих у світі. Ми чекаємо жорсткої гри, але знаходимося на непоганій позиції.

Офіційний сайт "МЮ"

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" зіграє проти "Динамо" на контратаках ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі