неділя, 03 жовтня 2010 13:47

"Манчестер Юнайтед" зіграв унічию із "Сандерлендом"

"Манчестер Юнайтед" зіграв унічию із "Сандерлендом"
"Манчестер Юнайтед" знову втрачає очки на виїзді. В черговому турі підопічні Алекса Фергюсона зіграли по нулях із "Сандерлендом", втративши нагоду наздогнати за очками лідера чемпіонату "Челсі", який у неділю зіграє з "Арсеналом". Востаннє манкуніанці перемагали в гостях аж у передостанньому турі минулої першості. Відтоді чотири виїзні поєдинки Прем"єр-ліги "Юнайтед" звів унічию.

Два голи Рафаеля ван дер Варта допомогли учаснику Ліги чемпіонів УЄФА "Тоттенхему" здобути вольову перемогу над "Астон Віллою" - 2:1. Крайній півзахисник Марк Олбрайтон вивів гостей уперед уже на 16-й хвилині, але у компенсований час першого тайму команда Жерара Ульє дозволила "шпорам" зрівняти рахунок. Другий гол ван дер Варт забив за 15 хвилин до кінця. У результаті лондонський клуб випередив бірмінгемців і наразі перебуває на п"ятому місці.

Джонатан Уолтерс став автором єдиного голу в поєдинку між "Блекберном" та "Сток Сіті" (0:1). Переможці піднялися на сьому сходинку і на один пункт відстають від "Вест Бромвіча", який поділив очки з "Болтоном" - 1:1. З таким же рахунком завершилася зустріч "Вест Хем" - "Фулхем". "Евертон" здобув першу перемогу в сезоні, здолавши "Бірмінгем" на його полі - 2:0. "Уїган" у свою чергу забив два голи без відповіді "Вулверхемптону".

"Сандерленд" - "Манчестер Юнайтед" - 0:0,

"Бірмінгем" - "Евертон" - 0:1,

"Сток Сіті" - "Блекберн" - 1:0,

"Вест Бромвіч" - "Болтон" - 1:1,

"Вест Хем" - "Фулхем" — 1:1,

"Тоттенхем" - "Астон Вілла" — 2:1.
За матеріалами РИА Новости, УЄФА
Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" зіграв унічию із "Сандерлендом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі