четвер, 02 серпня 2007 14:00

"Манчестер Юнайтед" підписав 9-річного генія (ВІДЕО)

Чемпіон Англії "Манчестер Юнайтед" підписав контракт з 9-річним гравцем Рейном Девісом, що виступав за дитячу команду австралійського клубу "Редлендс Юнайтед". У "МЮ" дізналися про Девіса завдяки тому, що батько хлопчика послав до Англії DVD із записом кращих моментів гри свого сина, повідомляє Лента.Ру з посиланням на Sky News.

Відематеріали, частину яких можна знайти в Інтернеті, присвячені індивідуальним діям Девіса. Деякі з його прийомів схожі на хитрощі у виконанні Кріштіану Роналду, а удари під перекладину незмінно точні.

Сім"я Девіса переїхала з Великобританії до Австралії п"ять років тому, а зараз повертається на батьківщину. За словами матері юного футболіста, з тих пір, як Рейн підписав контракт з "Манчестер Юнайтед", він майже не знімає клубну футболку.

Девіс вже встиг зустрітися з гравцями першої команди "МЮ" і зізнався, що поки це стало подією, що найбільш схвилювала його в новому клубі.


Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" підписав 9-річного генія (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі