пʼятниця, 25 травня 2007 17:39

"Манчестер Юнайтед" оцінює трансфер Бербатова в 39 мільйонів фунтів

 

"Манчестер Юнайтед" планує розлучитися з французом Луї Саа та з 27,5 мільйонами фунтів заради болгарського нападника "Тоттенхема" Дімітара Бербатова, 26 років, повідомляє Євроспорт.

"МЮ" готовий облегшити клубну скарбницю на 27,5 мільйонів фунтів, та ще й віддати на додачу свого французького форварда Луї Саа. І все це ради болгарського суперновачка "шпор". Бербатов, який перед початком сезону перейшов з німецького "Баєра" в "Тоттенхем" за 10,9 мільйонів фунтів, підкорив Прем"єр-лігу. Лідер збірної Болгарії (26 м"ячів в 44 іграх) забив 23 голи в майці англійського клубу, ставши справжньою примою його атак. Надвдалий дебют Дімітара в чемпіонаті Англії дозволив йому увійти до числа кращих гравців Прем"єра-ліга за версією самих футболістів і фахівців.

Як повідомляє офіційний сайт манкуніанців, трансферна вартість Луї Саа складає 11,5 мільйонів фунтів. Таким чином, при покупці Бербатова чемпіони Англії збідніють на 39 мільйонів!

Агент Бербатова Еміль Данчев відмовився підтвердити, чи залишиться його підопічний на "Уайт Харт Лейн" в наступному сезоні, але й не спростував інформацію про перехід болгарина в стан "червоних дияволів".

- Футбол непередбачуваний. Ти не знаєш, що може відбутися завтра, - сказав він.

"Шпори" ж благають Бербатова підписати з клубом новий шестирічний контракт, обіцяючи подвоїти його нинішню зарплату, яка поки складає 22 тисячі фунтів в тиждень. "Манчестер Юнайтед" може цю суму й зовсім потроїти, виплачуючи гравцеві 70 тисяч в тиждень.

Вейн Руні та Кріштіану Роналду забили на двох в минулому сезоні 46 м"ячів, і наставник манкуніанців Алекс Фергюсон вважає, що Бербатов буде ідеальним партнером для цієї пари. І дійсно, процес адаптації в англійському футболі 190-сантиметровий снайпер вже пройшов.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" оцінює трансфер Бербатова в 39 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі