середа, 12 вересня 2007 13:32

"Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль" проти революції в Лізі чемпіонів

"Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль" офіційно висловилися проти планів Мішеля Платіні про надання місця в Лізі Чемпіонів переможцям національних кубків, інформує www.soccer.ru.

Два найбільш титуловані клуби Англії виступили проти подібних змін на нараді провідних європейських клубів, яка пройшла у вівторок, 11 вересня, в Швейцарії за участю представників 102 команд. Платіні також планує надати більше місць на кваліфікаційному етапі Ліги Чемпіонів для переможців невеликих європейських ліг. Ці плани отримали загальну підтримку, але думка щодо переможців національних кубків не була такою однозначною.

Директор УЄФА по зв"язках з громадськістю Уїльям Джейллард заявив:

- Головними опозиціонерами виступили "Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль", їх представники висловилися проти будь-яких зміни формату Ліги Чемпіонів.

- Думки серед ведучих семи європейських ліг розділилися. Італійці висловилися "за", оскільки хочуть збільшити престиж свого Кубка.  Іспанці і французи  заявили, що рішення про дані нововведення повинні приймати футбольні асоціації їх країн, а делегати від Бундесліги не змогли прийти до єдиної думки. Представники невеликих європейських ліг, природно, виступили на стороні УЄФА, - додав Джейллард.

Остаточне рішення з даного питання буде прийняте в листопаді. Представники два інших клубів англійської "великої четвірки" підтримали Мішеля Платіні. Раніше повідомлялося, що Арсен Венгер і Жозе Моуріньо погодилися з думкою президента УЄФА.
Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль" проти революції в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі