субота, 16 жовтня 2010 19:31

"Майнц" втратив перші очки у бундеслізі

"Майнц" втратив перші очки у бундеслізі
"Майнц" поступився "Гамбургу" у домашній зустрічі чемпіонату Німеччини з футболу, перервавши переможну серію з семи матчів.

"Майнц", який показав 100-відсотковий результат на старті розіграшу бундесліги, помилився у 8-му турі першості. Перуанський форвард "Гамбурга" Хосе Герреро приніс перемогу своєму клубу на 89-й хвилині зустрічі. Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь гостей.

Перемога дозволила "Гамбургу" вийти на третю сходинку турнірної таблиці з 14-ма очками. Перше і друге місце займають "Майнц" і дортмундська "Борусія", обидва клуби мають у своєму активі по 21 очку, але у дортмундців краща різниця забитих-пропущених.

У суботу, в матчах, які проходили паралельно, "Вердер" обіграв на своєму полі "Фрайбург" 2:1, "Шальке" і "Штутгарт" розійшлися миром (2:2). У домашньому матчі "Баварія" розгромила "Ганновер" 3:0, завдяки хет-трику Маріо Гомеса, а "Санкт-Паулі" виграв у "Нюрнберга" 3:2.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Майнц" втратив перші очки у бундеслізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі