середа, 03 грудня 2008 15:45

"Львів був однією ногою на шляху втрати Євро" - Васюник

"Львів був однією ногою на шляху втрати Євро" - Васюник

Львів міг втратити право на проведення матчів ЧЄ-2012, якби кілька тижнів тому не була підписана угода про генпідрядника і не почалося будівництво стадіону до "Євро" у Львові.

Про це заявив у коментарі журналістам віце-прем"єр України Іван Васюник, який зараз перебуває у місті Рава-Руська на Львівщині.

"Експерти УЄФА точно б не прийняли рішення про виведення стадіону з червоної зони ризику. Львів би став однією ногою на шлях втрати "Євро", - цитує Васюника ЗІК.

За його словами, у Львові сьогодні-завтра відбудуться ряд зустрічей щодо інтенсифікації підготовки Львова до "Євро". Зокрема, відбудеться нарада у Львівському аеропорту за участі фірми "Тебодін-Україна", яка перемогла у тендері на проектування терміналу аеропорту.

Як зазначив Васюник, наступним етапом буде оголошення інвестиційного конкурсу на розбудову термінальної частини аеропорту. Він додав, що до кінця року мають розпочатися земляні роботи щодо реконструкції злітно-посадкової смуги.

Зараз ви читаєте новину «"Львів був однією ногою на шляху втрати Євро" - Васюник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі