середа, 01 грудня 2010 08:47

"Локомотив" відправив Сьоміна у відставку - офіційно

"Локомотив" відправив Сьоміна у відставку - офіційно

Президент "Локомотива" Ольга Смородська офіційно підтвердила інформацію про відставку Юрія Сьоміна з посади головного тренера московського клубу.

"У понеділок відбулося засідання ради директорів, - розповіла Ольга Смородська. - Розірвання контракту відбулося за згодою сторін. Ми не виплачуємо йому неустойку. Це називається - угода сторін. Виплачуємо ту суму, про яку домовилися".

"Тепер працюємо над кандидатурою нового тренера. Його ім'я оголосимо на наступному тижні після засідання ради директорів. Планується, що це буде Красножан", - говорить Смородська.

Таким чином, з 1 грудня Юрій Сьомін не є головним тренером "Локомотива". Вчора вранці тренер відлетів до Таїланду. Наступним місцем роботи Сьоміна, швидше за все, стане київське "Динамо".

Нагадаємо, останнім часом ЗМІ активно сватали Сьоміна в київське "Динамо", де він працював протягом сезону 2008/2009, і навіть називали дату його призначення - 15 грудня. Він пішов з українського клубу саме в "Локомотив", з яким він працював ще до біло-блакитного етапу кар'єри.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" відправив Сьоміна у відставку - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі