субота, 08 січня 2011 16:16

"Ліверпуль" змінив головного тренера

"Ліверпуль" змінив головного тренера

Англійський футбольний клуб "Ліверпуль" змінив головного тренера. 8 січня в відставку був відправлений Рой Ходжсон, який очолив команду перед початком сезону-2009/10. Новим наставником команди призначений Кенні Далгліш, який тренуватиме "Ліверпуль" до кінця сезону, повідомляє AFP.

Контракт з Ходжсоном був розірваний за обопільної згоди. У п'ятницю, 7 січня, була скасована традиційна прес-конференція головного тренера "Ліверпуля", що, як зазначає AFP, побічно вказувало на швидкі зміни в тренерському штабі.

63-річний Ходжсон подякував усіх, з ким він працював в "Ліверпулі", і побажав команді успіху. В даний час "Ліверпуль" посідає 12-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, відстаючи від "Манчестер Юнайтед", який їде першим  на 19 очок.

Що стосується Далгліша, то він стане головним тренером "Ліверпуля" вдруге. Далгліш тренував команду з 1985 по 1991 роки, і за цей час "Ліверпуль" виграв три чемпіонати Англії і два Кубки країни.

Перший матч під керівництвом Далгліша "Ліверпуль" проведе 9 січня, коли в рамках Кубка Англії команда зіграє на виїзді з "Манчестер Юнайтед". Гра почнеться о 15:30 за київським часом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" змінив головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі