четвер, 25 грудня 2008 11:43

"Ліверпуль" виставили на продаж: арабські інвестори на підході

Кельд Струдаль, директор по маркетингу пивоварного концерну Carlsberg, висловив незадоволення діями нинішнього керівництва "Ліверпуля" і заявив, що клуб може бути проданий арабським інвесторам.

"Зараз у нас хороші відносини з Томом Хіксом, але ми незадоволені тим, що запланований термін спорудження нового стадіону "Ліверпуля" відкладається. Це погано позначиться на клубі з фінансової точки зору".

"Ми хочемо, щоб нинішні власники клубу сказали, чи планують вони залишити його. Якщо клуб купить DubaiInternationalCapital, у нас не повинно виникнути проблем при співпраці. Свого часу ми проводили з ними переговори, ще до Хікса і Джиллетта. Ми бачили їх бізнес-план, і він нам сподобався".

"Наскільки я розумію, можливість покупки "Ліверпуля" арабськими інвесторами настільки ж висока, як раніше. Тим паче, що сьогодні інвесторів, охочих придбати клуб прем"єр-ліги не так багато".

"Те, що "Ліверпуль" виставлений на продаж - погано прихований секрет. Просто сьогодні не в багатьох є на це гроші", - цитує слова Струдаля The Guardian.

Нагадаємо, що Carlsberg є титульним спонсором "Ліверпуля" з 1992 року.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" виставили на продаж: арабські інвестори на підході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі