середа, 17 грудня 2008 13:25

"Ліверпуль" став найпопулярнішим клубом англійської Прем"єр-ліги

Опитування англійських футбольних уболівальників показало, що нинішні лідери Прем"єр-ліги лідирують ще і за кількостю фанів і телевізійних переглядів.

Опитування було проведено спортивним веб-сайтом www.wheresthematch.com і показало, що 14.3 відсотка уболівальників віддають перевагу 18-разовим чемпіонам Англії "Ліверпулю". "Манчестер Юнайтед" знаходиться на другому місці, у них 11.8 відсотків голосів.

Опитування також показало, що більше третини уболівальників вибирають собі команду, зважаючи на її минулі успіхи, а приблизно 1/5 вболіває за команду Прем"єр-ліги, найближче до них розташовану. 19% сказали, що вболівають за команду, до якої їх привчили з дитинства, а один з десяти чоловік підтримує команду, тому що за неї вболівають всі його друзі. 6% визнали, що їх привертає один або декілька гравців певної команди.

Не дивлячись на недавній успіх "Челсіи", кількість їхніх уболівальників залишається невеликою - в списку вони зайняли лише дев"яте місце. Проте на питання "Яку команду Прем"єр-ліги ви більше всього ненавидите" більше третини респондентів відповіли "Челсі". На другому місці - "Манчестер Юнайтед", у них 29% голосів.

Десятка найулюбленіших клубів Прем"єр-ліги виглядає так (у відсотках):

1. Ліверпуль - 14.3

2. Манчестер Юнайтед - 11.8

3. Тоттенхем - 9.7

4. Арсенал - 9.6

5. Ньюкасл - 5.8

6. Манчестер Сіті - 5.3

7. Вест Хем - 4.9

8. Астон Вілла - 4.4

9. Челсі - 3.6

10. Евертон - 3.1

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" став найпопулярнішим клубом англійської Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі